Ceas Bulova DRESS 96C114 Wintermoor Barbatesc Original de Lux

Ceas Bulova DRESS 96C114 Wintermoor Barbatesc Original de Lux

Cumpara ACUM online un ceas barbatesc de lux marca Bulova din noua colectie. Iesi in evidenta purtand acest Ceas Bulova DRESS 96C114 Wintermoor original pentru barbati la cel mai bun pret de pe piata. Bulova este un brand cu renume pe piata de Ceasuri Barbatesti de lux originale.

VEZI PRET

Alege sa cumperi ceasul dorit dintr-o selectie diversa de Ceasuri de mana Bulova originale pentru barbati: ceasuri sport, clasice sau elegante, cronograf, diver sau de training, accesorizate cu curele din piele, silicon, metalice sau din otel inoxidabil.

Brand: Ceasuri Barbatesti Bulova

Comanda online un ceas de barbati Bulova original de lux, cu mecanism quartz, display analog sau digital si o rezistenta la apa intre 3 ATM si 20 ATM. Alege dintr-o varietate de modele cu carcasa rotunda, ovala, atipica, patrata ori dreptunghiulara, si cu siguranta ca personalitatea unica iti va fi pusa in evidenta atunci cand il vei purta.

Descrierea produsului Ceas Bulova DRESS 96C114 Wintermoor de lux original pentru barbati:

Ceasul barbatesc Bulova DRESS 96C114 Wintermoor se adreseaza celor care adopta stilul casual – sport. Dispune de un mecanism quartz, recunoscut pentru precizie (+/-20 sec pe luna). Displayul este analog, cu markeri ora argintii de tip linii, in contrast cu fundalul negru, pentru o citire usoara. Ceasul Bulova DRESS 96C114 Wintermoor este un model pe a carui durabilitate te poti baza. Carcasa din otel inoxidabil prezinta o mare rezistenta, cadranul este protejat de un geam din cristal mineral. Caracterul sport este dat de cele trei subcadrane care indica data, ziua saptamanii si ora. Aratatoarele si markerii ora cu insertii luminescente ofera vizibilitate in intuneric. Cureaua din piele, ii confera ceasului Bulova DRESS 96C114 Wintermoor versatilitate, poate fi asortat la o varietate de outfituri, atat sport cat si de zi cu zi.

Daca esti in cautarea unui ceas de lux original, ai acum posibilitatea de a alege dintr-o gama variata de ceasuri Bulova de mana barbatesti. Noi iti recomandam modelul de Ceas Bulova DRESS 96C114 Wintermoor de lux pentru barbati din cea mai recenta colectie.

Produse din aceeasi categorie