Ceas Casio G-SHOCK GA-400-1AER de Mana Original Pentru Barbati

Ceas Casio G-SHOCK GA-400-1AER de Mana Original Pentru Barbati

Alege sa achizitionezi online modelul de Ceas Casio G-SHOCK GA-400-1AER de mana original pentru barbati la cel mai bun pret al momentului. Casio este un brand cu renume pe piata de Ceasuri Barbatesti originale pentru persoane dinamice si stilate.

VEZI PRET

Alege sa cumperi ceasul dorit de ceas dintr-o selectie diversa de Ceasuri de mana Casio originale pentru barbati: ceasuri sport, clasice sau elegante, cronograf, diver sau de training, accesorizate cu curele din piele, silicon, metalice sau din otel inoxidabil.

Brand: Ceasuri Barbatesti Casio

Comanda online un ceas de barbati Casio original de lux, cu mecanism quartz, display analog sau digital si o rezistenta la apa intre 3 ATM si 20 ATM. Alege dintr-o varietate de modele cu carcasa rotunda, ovala, atipica, patrata ori dreptunghiulara, si cu siguranta ca personalitatea unica iti va fi pusa in evidenta atunci cand il vei purta.

Descrierea produsului Ceas Casio G-SHOCK GA-400-1AER original pentru barbati:

Ceasul barbatesc CASIO G-SHOCK GA-400-1AER se adreseaza celor cu un stil de viata dinamic, care practica activitati sportive si au nevoie de un ceas multifunctional. Are o clasificare a rezistentei la apa de 20 atm. Ceasul CASIO G-SHOCK GA-400-1AER este dotat cu functiile cronometru, numaratoare inversa si alarma, utile atunci cand practici activitatile sportive preferate. Cureaua neagra, din cauciuc, este durabila. In medii intunecate ofera o vizibilitate maxima datorita functiei full auto-iluminare a cadranului cu Led. Dispune de un mecanism quartz, are o precizie de +/-15 secunde pe luna. Este un model rezistent la socuri. Displayul analog si digital permite o citire usoara a datelor. Ceasul CASIO G-SHOCK GA-400-1AER iti va reda cu precizie ora pentru 31 de fusuri orare.

Daca esti in cautarea unui ceas nou, ieftin sau dintr-o gama superioara de pret, ai acum posibilitatea de a alege dintr-o gama variata de ceasuri Casio de mana originale barbatesti. Noi iti recomandam modelul de Ceas Casio G-SHOCK GA-400-1AER original barbatesc de mana din cea mai recenta colectie.

Produse din aceeasi categorie