Ceas Citizen PROMASTER SKY AS4020-52E Eco-Drive Radio Controlled Barbatesc Original

Ceas Citizen PROMASTER SKY AS4020-52E Eco-Drive Radio Controlled Barbatesc Original

Alege sa cumperi online modelul de Ceas Citizen PROMASTER SKY AS4020-52E Eco-Drive Radio Controlled de mana original barbatesc la cel mai avantajos pret. Citizen este un brand cu renume pe piata de Ceasuri Barbatesti originale.

VEZI PRET

Alege-ti modelul dorit de ceas dintr-o selectie diversa de Ceasuri de mana Citizen originale barbatesti, cu mecanism quartz, display analog sau digital si o rezistenta la apa intre 3 ATM si 20 ATM.

Brand: Ceasuri Barbatesti Citizen

Comanda online un ceas de barbati Citizen original casual, elegant, sport, clasic, fashion, modern, de lux sau retro cu o carcasa rotunda, ovala, atipica, patrata ori dreptunghiulara si o curea din otel inoxidabil, cauciuc, ceramica sau din piele naturala, si cu siguranta ca personalitatea unica iti va fi pusa in evidenta atunci cand il vei purta.

Descrierea produsului Ceas Citizen PROMASTER SKY AS4020-52E Eco-Drive Radio Controlled original pentru barbati:

Ceasul barbatesc Citizen PROMASTER SKY AS4020-52E Eco-Drive Radio Controlled atrage privirile datorita cadranului complex si mare, de 39 mm. Se adreseaza persoanelor active care adopta un stil casual sau sport. Are o rezistenta la apa de 20 atm, cu ceasul Citizen PROMASTER SKY AS4020-52E Eco-Drive Radio Controlled poti face scufundari de suprafata. Functiile cronograf, cronometru, alarma si tahometru iti vor fi utile atunci cand practici diferite activitati sportive. Aratatoarele si markerii ora cu insertii luminescente permit citirea orei in intuneric. Ceasul Citizen PROMASTER SKY AS4020-52E are un design exceptional, este un accesoriu care te va face sa iesi in evidenta.

Alege-ti ceasul favorit dintr-o gama variata de ceasuri Citizen originale pentru barbati la preturi mai mult decat avantajoase, cu reduceri consistente, in functie de campania desfasurata. Noi iti recomandam modelul de Ceas Citizen PROMASTER SKY AS4020-52E Eco-Drive Radio Controlled barbatesc de mana din cea mai recenta colectie.

Produse din aceeasi categorie