Ceas Festina CLASSIC F16744/4 Barbatesc Original

Ceas Festina CLASSIC F16744/4 Barbatesc Original

Alege sa cumperi online modelul de Ceas Festina CLASSIC F16744/4 de mana original barbatesc la cel mai avantajos pret. Festina este un brand cu renume pe piata de Ceasuri Barbatesti originale.

VEZI PRET

Alege-ti modelul dorit de ceas dintr-o selectie diversa de Ceasuri de mana Festina originale barbatesti, cu mecanism quartz, display analog sau digital si o rezistenta la apa intre 3 ATM si 20 ATM.

Brand: Ceasuri Barbatesti Festina

Comanda online un ceas de barbati Festina original casual, elegant, sport, clasic, fashion, modern, de lux sau retro cu o carcasa rotunda, ovala, atipica, patrata ori dreptunghiulara si o curea din otel inoxidabil, cauciuc, ceramica sau din piele naturala, si cu siguranta ca personalitatea unica iti va fi pusa in evidenta atunci cand il vei purta.

Descrierea produsului Ceas Festina CLASSIC F16744/4 original pentru barbati:

Ceasul barbatesc Festina CLASSIC F16744/4 se preteaza atat la o tinuta office, eleganta, cat si la una casual. Dispune de un mecanism quartz, recunoscut pentru precizie. Markerii ora de tip linii, de culoare argintie, in contrast cu fundalul negru ofera o citire rapida. Cadranul ceasului Festina CLASSIC F16744/4 este protejat de un geam din cristal mineral. Atat bratara cat si carcasa sunt din otel inoxidabil, rezistent in timp. Catarama tip fluture cu butoane laterale asigura o fixare usoara. Afiseaza data curenta printr-o caseta data amplasata in dreptul orei 6. Atentia acordata detaliilor este maxima, acest model reflecta abordarea moderna a materialelor de calitate combinate cu formele si accentele clasice. Ceasul Festina CLASSIC F16744/4 face fata testului timpului. 

Alege-ti ceasul favorit dintr-o gama variata de ceasuri Festina originale pentru barbati la preturi mai mult decat avantajoase, cu reduceri consistente, in functie de campania desfasurata. Noi iti recomandam modelul de Ceas Festina CLASSIC F16744/4 barbatesc de mana din cea mai recenta colectie.

Produse din aceeasi categorie