Ceas Festina SPORT F16585/8 Multi-function Barbatesc Original

Ceas Festina SPORT F16585/8 Multi-function Barbatesc Original

Alege sa cumperi online modelul de Ceas Festina SPORT F16585/8 Multi-function de mana original barbatesc la cel mai avantajos pret. Festina este un brand cu renume pe piata de Ceasuri Barbatesti originale.

VEZI PRET

Alege-ti modelul dorit de ceas dintr-o selectie diversa de Ceasuri de mana Festina originale barbatesti, cu mecanism quartz, display analog sau digital si o rezistenta la apa intre 3 ATM si 20 ATM.

Brand: Ceasuri Barbatesti Festina

Comanda online un ceas de barbati Festina original casual, elegant, sport, clasic, fashion, modern, de lux sau retro cu o carcasa rotunda, ovala, atipica, patrata ori dreptunghiulara si o curea din otel inoxidabil, cauciuc, ceramica sau din piele naturala, si cu siguranta ca personalitatea unica iti va fi pusa in evidenta atunci cand il vei purta.

Descrierea produsului Ceas Festina SPORT F16585/8 Multi-function original pentru barbati:

Ceasul barbatesc Festina SPORT F16585/8 Multi-function face parte din categoria accesoriilor sport cu un design special. Cusaturile rosii de pe bratara, atent asortate cu detaliile rosii de pe cadran, fac din acest ceas mai mult decat un accesoriu practic. Ceasul Festina SPORT F16585/8 Multi-function are un cadran mare, de 37 mm, pentru o vizualizare usoara si rapida. Modelul Festina SPORT F16585/8 Multi-function dispune de aratatoare cu insertii luminescente pentru a permite citirea in conditii de luminozitate slaba, indicator data in dreptul orei 12, indicator ziua saptamanii in dreptul orei 9 si o caseta care indica luna in dreptul orei 3.

Alege-ti ceasul favorit dintr-o gama variata de ceasuri Festina originale pentru barbati la preturi mai mult decat avantajoase, cu reduceri consistente, in functie de campania desfasurata. Noi iti recomandam modelul de Ceas Festina SPORT F16585/8 Multi-function barbatesc de mana din cea mai recenta colectie.

Produse din aceeasi categorie