Ceas Festina SPORT F16759/1 Cronograf Barbatesc Original

Ceas Festina SPORT F16759/1 Cronograf Barbatesc Original

Alege sa cumperi online modelul de Ceas Festina SPORT F16759/1 Cronograf de mana original barbatesc la cel mai avantajos pret. Festina este un brand cu renume pe piata de Ceasuri Barbatesti originale.

VEZI PRET

Alege-ti modelul dorit de ceas dintr-o selectie diversa de Ceasuri de mana Festina originale barbatesti, cu mecanism quartz, display analog sau digital si o rezistenta la apa intre 3 ATM si 20 ATM.

Brand: Ceasuri Barbatesti Festina

Comanda online un ceas de barbati Festina original casual, elegant, sport, clasic, fashion, modern, de lux sau retro cu o carcasa rotunda, ovala, atipica, patrata ori dreptunghiulara si o curea din otel inoxidabil, cauciuc, ceramica sau din piele naturala, si cu siguranta ca personalitatea unica iti va fi pusa in evidenta atunci cand il vei purta.

Descrierea produsului Ceas Festina SPORT F16759/1 Cronograf original pentru barbati:

Ceasul barbatesc Festina SPORT F16759/1 Cronograf face parte din categoria modelelor casual – sport. Este monocrom, argintiu, poate fi asortat la o varietate de outfituri. Are aratatoare si markeri ora cu insertii luminescente care permit verificarea orei in medii intunecate. Este un ceas precis, are un mecanism quartz, si display analog usor de citit cu marcaje de tip linii. Pe cadranul principal sunt dispuse trei subcadrane si o caseta data in dreptul orei 3. Bratara si carcasa din otel inoxidabil alaturi de geamul din cristal mineral asigura durabilitatea ceasului Festina SPORT F16759/1 Cronograf. Pasionatii de activitati sportive care au nevoie de functii specifice pentru a-si monitoriza performantele vor gasi la acest model functii esentiale precum cronograf, cronometru, tahometru. Ceasul Festina SPORT F16759/1 Cronograf este disponibil intr-o paleta larga de culori.

Alege-ti ceasul favorit dintr-o gama variata de ceasuri Festina originale pentru barbati la preturi mai mult decat avantajoase, cu reduceri consistente, in functie de campania desfasurata. Noi iti recomandam modelul de Ceas Festina SPORT F16759/1 Cronograf barbatesc de mana din cea mai recenta colectie.

Produse din aceeasi categorie