Ceas Festina SPORT F16760/1 Cronograf Barbatesc Original

Ceas Festina SPORT F16760/1 Cronograf Barbatesc Original

Alege sa cumperi online modelul de Ceas Festina SPORT F16760/1 Cronograf de mana original barbatesc la cel mai avantajos pret. Festina este un brand cu renume pe piata de Ceasuri Barbatesti originale.

VEZI PRET

Alege-ti modelul dorit de ceas dintr-o selectie diversa de Ceasuri de mana Festina originale barbatesti, cu mecanism quartz, display analog sau digital si o rezistenta la apa intre 3 ATM si 20 ATM.

Brand: Ceasuri Barbatesti Festina

Comanda online un ceas de barbati Festina original casual, elegant, sport, clasic, fashion, modern, de lux sau retro cu o carcasa rotunda, ovala, atipica, patrata ori dreptunghiulara si o curea din otel inoxidabil, cauciuc, ceramica sau din piele naturala, si cu siguranta ca personalitatea unica iti va fi pusa in evidenta atunci cand il vei purta.

Descrierea produsului Ceas Festina SPORT F16760/1 Cronograf original pentru barbati:

Ceasul barbatesc Festina SPORT F16760/1 Cronograf este mare, masculin, cu o carcasa solida din otel inoxidabil. Cureaua din piele care imita pielea de crocodil va aduce o nota de distinctie. Modelul Festina SPORT F16760/1 Cronograf este prevazut cu o caseta data in dreptul orei 3, aratatoare si markeri ora cu insertii luminescente si cu functiile cronograf, cronometru, tahometru. Completeaza-ti tinuta ta casual sau sport cu ceasul Festina SPORT F16760/1 Cronograf pentru a te face remarcat.

Alege-ti ceasul favorit dintr-o gama variata de ceasuri Festina originale pentru barbati la preturi mai mult decat avantajoase, cu reduceri consistente, in functie de campania desfasurata. Noi iti recomandam modelul de Ceas Festina SPORT F16760/1 Cronograf barbatesc de mana din cea mai recenta colectie.

Produse din aceeasi categorie