Ceas Festina SPORT F6698/2 Barbatesc Original

Ceas Festina SPORT F6698/2 Barbatesc Original

Alege sa cumperi online modelul de Ceas Festina SPORT F6698/2 de mana original barbatesc la cel mai avantajos pret. Festina este un brand cu renume pe piata de Ceasuri Barbatesti originale.

VEZI PRET

Alege-ti modelul dorit de ceas dintr-o selectie diversa de Ceasuri de mana Festina originale barbatesti, cu mecanism quartz, display analog sau digital si o rezistenta la apa intre 3 ATM si 20 ATM.

Brand: Ceasuri Barbatesti Festina

Comanda online un ceas de barbati Festina original casual, elegant, sport, clasic, fashion, modern, de lux sau retro cu o carcasa rotunda, ovala, atipica, patrata ori dreptunghiulara si o curea din otel inoxidabil, cauciuc, ceramica sau din piele naturala, si cu siguranta ca personalitatea unica iti va fi pusa in evidenta atunci cand il vei purta.

Descrierea produsului Ceas Festina SPORT F6698/2 original pentru barbati:

Ceasul barbatesc Festina SPORT F6698/2 face parte din categoria modelelor casual – sport. Dispune de un mecanism quartz, recunoscut pentru precizia sa, si de un display analog usor de citit cu marcaje de tip linii si cifre arabe. Are o clasificare a rezistentei la apa de 10 atm, poti practica sporturi acvatice, inot, cu el la mana. Carcasa si bratara sunt din otel inoxidabil. Cadranul ceasului Festina SPORT F6698/2 este protejat de un geam din cristal mineral. Este dotat cu functiile cronograf si cronometru. Afiseaza data curenta printr-o caseta data plasata in dreptul orei 4. Poti verifica ora in medii intunecate, are aratatoare cu insertii luminescente. Ceasul barbatesc Festina SPORT F6698/2 este practic, completeaza outfiturile tale de zi cu zi.

Alege-ti ceasul favorit dintr-o gama variata de ceasuri Festina originale pentru barbati la preturi mai mult decat avantajoase, cu reduceri consistente, in functie de campania desfasurata. Noi iti recomandam modelul de Ceas Festina SPORT F6698/2 barbatesc de mana din cea mai recenta colectie.

Produse din aceeasi categorie