Ceas Elysee STENTOR 5021.D/13273 Barbatesc Original de Lux

Ceas Elysee STENTOR 5021.D/13273 Barbatesc Original de Lux

Cumpara ACUM online un ceas barbatesc de lux marca Elysee din noua colectie. Iesi in evidenta purtand acest Ceas Elysee STENTOR 5021.D/13273 original pentru barbati la cel mai bun pret de pe piata. Elysee este un brand cu renume pe piata de Ceasuri Barbatesti de lux originale.

VEZI PRET

Alege sa cumperi ceasul dorit dintr-o selectie diversa de Ceasuri de mana Elysee originale pentru barbati: ceasuri sport, clasice sau elegante, cronograf, diver sau de training, accesorizate cu curele din piele, silicon, metalice sau din otel inoxidabil.

Brand: Ceasuri Barbatesti Elysee

Comanda online un ceas de barbati Elysee original de lux, cu mecanism quartz, display analog sau digital si o rezistenta la apa intre 3 ATM si 20 ATM. Alege dintr-o varietate de modele cu carcasa rotunda, ovala, atipica, patrata ori dreptunghiulara, si cu siguranta ca personalitatea unica iti va fi pusa in evidenta atunci cand il vei purta.

Descrierea produsului Ceas Elysee STENTOR 5021.D/13273 de lux original pentru barbati:

In anul 1920 ceasornicarul Jacques Beaufort a fondat propria fabrica de ceasuri sub numele de Elysee, intr-un sat mic aproape de Bemont, dar dupa ce acesta moare nu se mai produc ceasuri ale acestei marci. In 1960 Elysee a fost din nou inregistrata de societatea Harer, avand o productie noua si concentrandu-se pe ceasurile mecanice. Aceasta marca a fost puternic implicata in cursele de Formula 1 dedicandu-i chiar si o colectie. In prezent toate ceasurile sunt fabricate in Germania si isi fac simtita prezenta in 30 de tari. Ceasurile Elysee au mecanisme automatice sau quartz, sunt elegante sau sport, au geam din cristal mineral sau safir. Mecanismele folosite de fabrica Elysee sunt: Citizen, Miyota, Seiko, Ronda, Isa sau Valjoux 7750.

Daca esti in cautarea unui ceas de lux original, ai acum posibilitatea de a alege dintr-o gama variata de ceasuri Elysee de mana barbatesti. Noi iti recomandam modelul de Ceas Elysee STENTOR 5021.D/13273 de lux pentru barbati din cea mai recenta colectie.

Produse din aceeasi categorie